Mijn naam is Just van den Broecke. Ik ben een zelfstandige Open Source Geo-Professional met ruime ervaring in het ontwikkelen van webdiensten en toepassingen voor geo-informatie. Onder andere deed ik dit voor Kadaster (PDOK en meer), Rijkswaterstaat en het Rijksvastgoedbedrijf. Ook ben ik lid van de OpenGeoGroep, een coƶperatie waarin we gezamelijk grotere geo-opdrachten uitvoeren.

Ik draag als hoofd-ontwikkelaar bij aan verschillende Open Source projecten zoals NLExtract, de Heron Mapping Client en het Stetl ETL framework. Deze componenten worden ook ingezet om aspecten voor de geotoko.nl datadiensten te realiseren. Zie verder mijn bijdragen via GitHub.

Ik geloof in de kracht van Open Source, Open Data en Open Standaarden. In het algemeen en in het bijzonder voor geo-informatie. Als Charter Member voor OSGeo.org en voorzitter van de Stichting OSGeo.nl probeer ik mij daarvoor in te zetten.

Waarom een betaalde dienst?

Veel zaken die we via het internet verkrijgen zijn (lijken) gratis vandaag de dag. In de Veel Voorkomende Vragen (FAQ) poog ik uit te leggen waarom er hier op geotoko.nl een betaalde dienst is en hoe we historisch daartoe gekomen zijn.

Meer weten?

Ik hoop hierboven en in de Veel Voorkomende Vragen (FAQ) wat achtergrond te geven over geotoko.nl. De verwachting is geen goudmijn, het voornaamste doel is om bruikbare data voor een groot publiek te ontsluiten. De betalende afnemers zullen dit hopeijk via hun toepassingen doen. Vergeleken met andere aanbieders zijn de geotoko.nl prijzen dan ook schappelijk. Bovendien zijn er vele kortingsmogelijkheden voor partijen die niet-commercieel gebruik van de data maken.

U kunt contact met ons opnemen voor vragen, specifieke ontwikkeling van datasets en/of ondersteuning en advies voor gebruik van de data in toepassingen. Zie hiervoor de contact informatie.