Op GeoCatalogus.nl vindt u actuele informatie over datasets en bijbehorende prijzen.

De datasets BAG, BGT en BRK zullen iedere maand ververst worden, dus zijn 12 versies per jaar beschikbaar. Overige datasets zoals BRT (TOP10NL) worden in principe 4x per jaar ververst. In alle gevallen zijn wij afhankelijk van de leverings-cyclus van Kadaster/PDOK. Op dit moment hanteren we per dataset drie prijzen:

  • Eenmalige download, huidige versie
  • Een jaar downloads (i.h.a. 12 versies)
  • Twee jaar downloads (i.h.a. 24 versies)

Prijzen voor 1 of 2 jaar zijn goedkoper dan elke maand een eenmalige aankoop. Alle betalingen zijn momenteel eenmalig, er is nog geen echte abonnementsvorm in die zin dat er periodiek geld wordt afgeschreven. Dat kan later wel komen.

Korting

U kunt in aanmerking komen voor korting op data-aankopen en abonnementen, deze kan zelfs permanent aan uw account gekoppeld. Dit doen we middels een systeem van Kortingscodes. Een kortingscode kan een percentage korting zijn of zelfs een vast aankoopbedrag.

We willen hiermee vooral personen en instellingen ter wille zijn, die de data gebruiken in bijvoorbeeld Open Source/Open Data Projecten en bijvoorbeeld educatie. Voorbeelden zijn OpenStreetMap-projecten, NLExtract-bijdragers, academische instellingen.

Indien u denkt dat u of uw organisatie voor korting in aanmerking komt, schroomt u niet ons te verwittigen via onderstaand email adres. Een korte motivatie helpt daarbij.

support@geotoko.nl